Kranjčar ne želi otići s Loftus Roada

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 24.11.14. | 15:31

Hrvatski nogometaš Niko Kranjčar nada se kako će izboriti ostanak u momčadi Queen's Park Rangersa u kojoj je i ove sezone na posudbi iz kijevskog Dynama.

Bori se Kranjčar za svoje 'mjesto' pod suncem, a posljednji je put u prvoj postavi bio prije šest utakmica, protiv West Hama 5. listopada. Ukupno je ove sezone ubilježio šest nastupa i jednom se upisao u strijelce.

U razgovoru za engleski 'Mirror', otkrio je kako bi se londonskom klubu volio priključiti za stalno i nakon isteka posudbe. Sudeći prema izjavama, 30-godišnji Kranjčar ne želi napustiti Loftus Road i planira se dobrim igrama izboriti za ostanak u momčadi Harrya Redknappa.

QPR doživljavam kao svoj dom i želim ostati ovdje i dokazati se. Moj cilj je trajni prijelazak u Queen's Park Rangerse. To je mjesto gdje želim biti, tako da se moram dokazati. Preduvjet za to su dobre igre i da pokažem treneru da još uvijek mogu igrati na visokoj razini“, rekao je Kranjčar, koji ne želi napustiti London i Redknappa za kojeg je igrao u Portsmouthu, Tottenhamu i sada u QPR-u.

(Foto: Foto: Action Images)


Tagovi

Niko KranjčarQueens Park RangersPremiershipHarry Redknapp

Ostale Vijesti