Kovač ostao bez najskupljeg pojačanja u povijesti

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 25.12.18. | 11:01

Marca je prije nekoliko dana javila kako je to to, ali AS sad javlja kako je posao propao.

Lucas je trebao potpisati na četiri godine, ali privremeno će pospremiti taj dokument u ladicu i pričekati toplije vrijeme jer je posao navodno propao, barem ako je riječ o siječanjskom prijelaznom roku.

Španjolci prenose kako je Atletico dobio potvrdu od Bayerna kako neće aktivirati otkupnu klauzulu za francuskog reprezentativca, ali to nipošto ne znači kako je odustao od kupnje, nego kako će nastaviti pregovore po završetku zimskog prijelaznog roka.

Na sastanku u Madridu su bili Gil Martin i Andrea Berta kao Atleticovi predstavnici, dok su Bavarce zastupali Rummenigge i Hoeness, ali kako nisu uspjeli dogovoriti detalje transfera, doma su se vratili praznih ruku.

Diego Simeone tako će do konca sezone imati važan kotačić, a posao je navodno propao jer Bavarci nisu željeli pokvariti idealan odnos koji imaju s Atleticom zbog igrača koji neće biti u udarnoj momčadi odmah čim dođe, odnosno radi igrača s kojim Madriđani želi produljiti ugovor.

Protekle sezone Deschamps ga je prvi put pozvao u reprezentaciju, a ovaj u godinu dana zacementirao mjesto u udarnoj momčadi te postao svjetski prvak u Rusiji.

(foto: Action Images)

 


Tagovi

Niko KovačBayernZimski prijelazni rokAtletico MadridLucas Hernandez

Ostale Vijesti