REUTERS/Gleb Garanich
REUTERS/Gleb Garanich

Klub iz La Lige predstavio Dinka Horkaša!

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 25.06.24. | 14:50

Potpisao je do ljeta 2028.

Dinko Horkaš je čuvar mreže španjolskog prvoligaša Las Palmasa. Vijest je potvrdio i klub na službenim stranicama, a ugovor je potpisao do ljeta 2028. godine.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Novi vratar Las Palmasa ističe se pokretljivošću i snagom između vratnica, sjajno barata loptom u nogama, a ima i sposobnost predviđanja situacija, dobro izvodi akcije u zraku i dobar je u igri jedan na jedan", opisao je svoje pojačanje španjolski prvoligaš.

Horkaš bi trebao zamijeniti prvog golmana Alvara Vallesa kojeg u klubu planiraju prodati ovog ljeta. Hrvatski golman je prošle sezone u 23 utakmice koliko je branio za Lokomotiv iz Plovdiva primio 28 golova, a u 2023. godini proglašen je najboljim golmanom bugarske lige. Horkaš je u Lokomotiv došao iz zagrebačkog Dinama za koji nije nikada upisao službeni nastup iako je u klubu bio 11 godina. Modri su ga slali na posudbe u Zrinjski, Posušje i Varaždin.

Horkaš je nastupao i za U21 hrvatsku reprezentaciju, a Transfermarkt ga procjenjuje na 1,2 milijuna eura. Las Palmas nije za njega platio odštetu jer mu je ugovor s Bugarima istekao.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Dinko HorkašLas PalmasLjetni prijelazni rok 2024.La Liga

Ostale Vijesti