Juventus krade nezadovoljnog kapetana Milana

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 24.08.15. | 19:24

Massimiliano Allegri želi u Juventus dovesti Riccarda Montoliva, koji nije u prvom planu kod Siniše Mihajlovića.

Čini se da Juventus još nije završio s prijelaznim rokom jer se uz najavljeni dolazak Juana Cuadrada očekuje još jedno pojačanje u veznom redu. Iz Italije dolazi senzacionalna vijest kako bi to mogao biti kapetan Milana, Riccardo Montolivo.

Poznato je da Juventus traži novog igrača u veznoj liniji zbog ozljede Samija Khedire, nagađa se o  talentiranom 21-godišnjaku Mariju Lemini iz Olympiqueu iz Marseillea, ali 'Stara dama' je još uvijek u dilemi treba li izdvojiti 12 milijuna eura koliko traže Francuzi.

Zbog toga je navodno Allegri predložio pokušaj dovođenja Montoliva. Allegri je bio trener Milana kada je Montolivo došao u klub iz Fiorentine i upravo je na njegovom dolasku iz Firenze inzistirao jer ga je smatrao zamjenom za Andrea Pirla. Ali njegova karijera u u Milanu nije išla u priželjkivanom i očekivanom smjeru, a i imao je dosta problema s ozljedama.

Dolaskom Siniše Mihajlovića se situacija još i pogoršala i iako je kapetan milanske momčadi, ispao je iz prve postave. S obzirom da više vjeruje Bertolacciju i Bonaventuri, a inzistira i na dovođenju Soriana iz Sampdorije, ako se taj transfer realizira, Montolivo bi doista mogao ostati bez pristojne minutaže i zbog toga se odlazak čini kao sve izvjesnija varijanta.

Ugovor s Milanom ima do sljedećeg ljeta i ovo je i klubu posljednja prilika da nešto zaradi na njegovoj prodaji, ako mu ne bude ponuđeno produljenje ugovora, što bi talijanski veznjak ionako teško prihvatio s obzirom na trenutno situaciju.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

JuventusMilanmeđunarodni nogometSerie ARiccardo Montolivo

Ostale Vijesti