MNT Kajzerica
MNT Kajzerica

Izvučeni parovi za četvrto izdanje MNT Kajzerice: "Imamo rekordni broj ekipa, pripremili smo bogati zabavni program..."

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 28.05.23. | 11:29

Prekaljeni malonogometaši s Kajzerice pokrenuli su turnir na kojem već četvrtu godinu u nizu sudjeluju zvučne malonogometne ekipe iz Zagreba i okolice.

Kraj petog i početak šestog mjeseca obilježavaju početak malonogometnih turnira diljem Lijepe naše. U Gradu Zagrebu svakog se proljeća i ljeta igraju brojni turnir na otvorenom, a jedan od onih koji bi u dogledno vrijeme mogao dosegnuti 'kultni' status je Malonogometni turnir Kajzerica Unijabeton koji će svoje četvrto izdanje imati od srijede 31. svibnja do nedjelje 4. lipnja na terenima OŠ Kajzerica.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Prvo izdanje Kajzerice održano je u, za malonogometne turnire, ali i ostale 'vanjske' aktivnosti najtmurnije vrijeme. Na ljeto 2020. tek nakon što je svijet malo odahnuo od prvog vala epidemije koronavirusa.

"Odlučili smo prije tri godine pokrenuti turnir kako bismo nakon nekoliko mjeseci samoizolacije ljude vratili na 'zrak', na malonogometne terene", rekao nam je Antonio Boršić jedan od petorice članova organizacijskog odbora turnira, a kojeg čine sve prekaljeni malonogometaši, inače članovi kultne zagrebačke ekipe MNK Sasina, Ante, Igor i Mijo Batarilo-Ćerdić, Amar Duro i ranije spomenuti Boršić.

"Rastemo iz godine u godinu. Ovosezonsko izdanje održat će se u seniorskoj i veteranskoj konkurenciji. Ukupno će nastupiti 42 ekipe, dok se još dosta njih našlo na 'listi čekanja'. Naime, kako do petka još traje osnovna škola, preko tjedna možemo igrati tek nakon što završi nastava. Tako da jednostavno nismo imali termina za prihvatiti sve zainteresirane ekipe", govori nam Boršić.

4. izdanje MNT Kajzerice imat će ukupni nagradni fond od četiri tisuće eura, a na njemu sudjeluju zvučne malonogometne ekipe poput branitelja naslova Tupek Auta, viceprvaka Pizza Factoryja, čestih sudionika Štefanja na Kutiji, CB Moby Dick, Pizzeria Stari Zagreb Borongaj Lugovi, zatim, Pimont, Turbina.hr, CB Jet Star Lumin Digital, Poliklinika Ribnjak, Keraterm Centroplimont, Šija Portoriko, Pelmen ZG Nogomet i drugi.

U seniorskoj kategoriji nastupit će maksimalnih 30 ekipa, a u veteranskom 12. 30 seniorskih momčadi raspoređeno je u šest skupina po četiri ekipe i dvije skupine po tri ekipe, u kojima su smješteni finalisti prošlogodišnjeg turnira Tupek Auto (branitelj naslova) i Pizza Factory (viceprvak). 12 veteranskih momčadi raspoređeno je u četiri skupine po tri ekipe.

Turnir u srijedu otvaraju Šija Portoriko i Hector Barbossa u 17.00, a cijeli raspored turnira možete pronaći OVDJE.

Uz bogatu ugostiteljsku ponudu kroz svih pet dana turnira, za vikend se očekuje i živa muzika, odnosno nastupi tamburaških sastava Loop i Bonaparte.

"Ovim putem pozivamo sve ljubitelje dobrog hakla i malog nogometa da nam se od srijede do nedjelje pridruže na terenima Osnovne škole Kajzerica. Svi posjetitelji osim vrhunskog nogometa, klope i cuge, mogu očekivati i sjajni zabavni program, a za one najmlađe pripremili smo i zabavni poligon od kojeg će 'profitirati' i klinci i njihovi roditelji", rekao nam je kroz smijeh Boršić.

Više informacija o turniru možete pronaći na službenoj stranici događaja. Prijaviti se ove godine više ne možete, ali sudjelovati u sjajnom haklu i prisustvovati veseloj atmosferi - dapače!

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

malonogometni turnir

Ostale Vijesti