Izbornik Nigerije: Hrvatska je puno bolja od nas, ali na papiru

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 13.06.18. | 21:05

Subota je sve bliže.

˝Cijenimo Hrvatsku, ali ne planiramo gledati njezine igrače, nego igrati i boriti se. Hrvatska ima fantastične igrače koji igraju u najvećim europskim klubovima i na papiru s tim imenima je puno bolja od nas. Ponekad stvari na terenu izgledaju drugačije. Mi nemamo velike zvijezde, ali pokušat ćemo igrati momčadski s ovim mladim igračima. Vjerujemo u sebe i želimo pokazati koliko vrijedimo˝ - rekao je Rohr.

On inače ima iskustvo vođenja još tri afričke reprezentacije, a prije toga posljednji klub koji je vodio bio je francuski Nantes. Iako govori da u momčadi nema zvijezda to ipak nije baš tako. John Obi-Mikel svojevremeno je bio jedan od boljih veznjaka svijeta, a napad im predvodi zvijezda Chelseaja Victor Moses koji je pretprošle šampionske sezone bio jedan od ključnih ljudi momčadi.

Tu je i Alex Iwobi iz Arsenala, mladić koji tek dolazi, ali i provjereni Kelechi Iheanacho, igrač koje je Leicester prošlog ljeta doveo iz Citya. Mladi su, brzi su, slični Senegalu, ali imaju i to prijeko potrebnu dozu iskustva i Hrvatska mora s respektom ući u taj susret, baš kako je Ivan Perišić danas najavio.

(Foto: Action Images)

 


Tagovi

nigerijska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti