Ima i onih koji su presretni Redknappovim odlaskom

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 04.02.15. | 14:04

Odlazak Harryja Redknappa s mjesta trenera Queens Park Rangersa mogao bi usrećiti marokanskog veznjaka Adela Taarabta.

Naime, oni bi mogao dobiti sjajnu priliku za povratak u prvu momčad na Loftus Roadu. Taarabt i Redknapp su, podsjetimo, imali javne razmirice i vodili su verbalni rat, a iako su obojica tvrdili kako su pomirili svoje razlike i riješili sve sukobe i poteškoće u odnosu, Marokancu se davalo vrlo malo minutaže.

25-godišnji Taarabt je zabilježio samo pet nastupa od početka sezone ali nakon odlaska Redknappa, sada se može nadati da je došlo 'njegovo vrijeme'.

Les Ferdinand, koji je privremeno preuzeo momčad je još od ranije veliki fan talentiranog veznjaka i gotovo da nema sumnje da bi trebao biti u početnoj postavi QPR-a.

Taarabt je jedan od najtalentiranijih igrača u klubu, ali njegovo osobni sukob s Redknappom je ostavio posljedice na prilike da igra u prvoj momčadi.  

Pred njim je sada novi početak i prilika da dokaže sada već bivšem treneru da je bio u krivu i da se ove sezone osjetio njegov izostanak.

Tim Sherwood, koji se spominje kao najvjerojatniji novi menadžer pretposljednje momčadi Premiershipa je u svom trenerskom iskustvu u Tottenhamu pokazao da se ne boji koristiti igrače koji su do sada bili u drugom planu i Taarabt bi tu bio u prednosti.

Sherwood je uspio izvući najbolje od Emmanuela Adebayora tijekom svog boravka na White Hart Laneu, nakon što nije bio u prevelikoj milosti Andrea Villas-Boasa.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Harry RedknappQueens Park RangersAdel Taarabt

Ostale Vijesti