REUTERS/Daniele Mascolo
REUTERS/Daniele Mascolo

Ibrahimović nakon povratka: "Koliko mislim igrati? Još nekoliko godina"

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 27.02.23. | 19:24

Švedski napadač ističe da je jako patio zadnjih mjeseci

Konačno su navijači Milana dočekali povratak Zlatana Ibrahimovića na nogometne terene. Devet dugih mjeseci je švedski napadač gledao u zidove ambulante, pohodio rehabilitacije i pripremo svoje ozlijeđeno koljeno na novi povratak. I sinoć je u 73. minuti ušao u igru u utakmici u kojoj je Milan slavio s 2:0 nad Atalantom, a pri ulasku je zaradio 'standing ovation' San Sira.

„Jako sam emotivan. Godinu dana i dva mjeseca nisam mogao igrati kako želim, raditi što volim. Patio sam puno zadnjih mjeseci, kako zbog smrti Mina Raiole, tako i svog zdravstvenog stanja. Zato je jako dobar osjećaj biti opet na terenu“, rekao je Ibrahimović, pa onda otkrio i koliko još ima namjeru igrati nogomet.

„Ako ću se osjećati ovako kako se osjećam danas, nastavit ću igrati još nekoliko godina, ne samo jednu godinu. Činjenica je da do prije neka tri tjedna znakovi nisu bili pozitivni, a onda se nešto promijenilo i u tri tjedna sam napravio više nego u posljednjih osam mjeseci. Trebalo mi je vremena i strpljenja“, dodao je Ibra. (pz)



Tagovi

Zlatan IbrahimovićMilan

Ostale Vijesti