Harry kralju! Redknapp preuzeo momčad bez da ih je gledao kako igraju

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 19.04.17. | 17:06

Trener kojem su Hrvati omiljeni ima već 70 godina na leđima.

Tri kola prije kraja prvenstva imaju tri boda prednosti ispred zone ispadanja, no jasno je kako ih svaka pogreška može uputiti prema trećoj ligi. U devet posljednjih utakmica nemaju pobjede, a nju nisu ostvarili puna dva mjeseca pa je jasno zašto su u strmoglavom padu. Momčad je inače ove sezone vodio proslavljeni Talijan, Gianfranco Zola koji je upao u seriju vrlo loših rezultata pa ga je klub otpustio. Ostvario je samo dvije pobjede u zadnje 24 utakmice.

˝Ovo je moj prvi dan ovdje, upoznat ću ekipu, ali nisam ih još gledao kako igraju. Jedno je ipak sigurno, ja nemam čarobne ruke. Igrači to moraju iznijeti, ja im mogu usaditi malo samopouzdanja i vjere, a odlično bi bilo da do kraja ostvarimo dvije pobjede. Idem prema ovom izazovu, bit će teško, tri utakmice u dva tjedna, sve jako bitne, ali veselim se˝ - izjavio je Redknapp kod preuzimanja momčadi.

Zadnje što je Redknapp radio je bilo vođenje reprezentacije Jordana u dvije kvalifikacijske utakmice, a u klupskoj karijeri vodio je samo engleske klubova, Tottenham, Portsmouth, West Ham, Southampton…..

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Harry Redknapp

Ostale Vijesti