Handanovič odlazi za 10 milijuna eura, Inter već našao zamjenu?

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 28.05.15. | 10:22

Ovo ljeto bi moglo biti jako prometno u Interu.

Mnogi igrači se spominju kao mete Roberta Mancinija, a neki su i na izlaznim vratima.

Nakon još jedne prilično neuspješne sezone, Inter bi mogao ostati bez Samira Handanoviča, slovenskog vratara koji je u Milanu od 2012. godine. Njemu ugovor istječe sljedeće godine, a već je najavio kako ga neće produžiti pa ga Inter ovog ljeta želi prodati kako bi zaradio neke novce.

A zanimanje za Handanoviča je veliko. Odavno se spominje kako bi ga Manchester United želio dovesti ako David de Gea ode u Real, pričalo se i o Liverpoolu, a zadnjih dana talijanski mediji donose kako je sve dogovoreno s Romom. Međutim, sada se u cijelu utrku uključila i Valencia, a Inter bi Handanoviča volio prodati baš njima kako ne bi ostao u Serie A. Što se odštete tiče, ona bi iznosila 10-12 milijuna eura.

I dok je Handanovič na izlaznim vratima, Inter traži njegovu zamjenu. Mogao bi to bo biti Sergio Romero, argentinski reprezentativac koji u posljednje dvije sezone nije previše branio. Prošle godine je u Monacu bio zamjena našem Danijelu Subašiću, a ove godine je branio tek 9 utakmica za Sampdoriju. Njemu ugovor istječe ove sezone pa bi u Inter došao besplatno.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

prijelazni rokSergio RomeroSamir Handanovič

Ostale Vijesti