Saša Miljević/PIXSELL
Saša Miljević/PIXSELL

Hajdukov 17-godišnji reprezentativac na pragu prelaska u Lokomotivu

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 18.05.24. | 08:00

Na gostovanju u Puli osjetio je nedavno kako je biti s prvom momčadi Bijelih

Luka Hodak (17), Hajdukov junior i hrvatski U19 reprezentativac, mogao bi uskoro napustiti Poljud.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Radi se o desnom beku koji je igrao standardno u svim kategorijama i reprezentacijama.

Osim toga dobro se osjeća i u veznom redu, a nedavno je kada je Hajduk gostovao u Puli kod Istre 1961 bio na klupi seniorske momčadi koja je bila pogođena brojnim ozljedama, pa je i njega i još nekolicinu juniora trener Jure Ivanković poveo na put gdje je iskusio kako je to biti u kadru sa starijima.

Ove sezone imao je 26 nastupa za juniore od toga 24 od prve minute, no izgleda je nezadovoljstvo prouzročilo to što je u derbiju protiv Dinama bio na klupi i ušao tek u 88. minuti.

Od klupe seniora, do klupe juniora u samo nekoliko dana, pa su kako Germanijak doznaje, ljudi koji brinu o njegovoj karijeri osjetili da ga možda u Hajduku ne vide u budućnosti.

Neslužbeno doznajemo da ima zainteresiranih, prije svega je to Lokomotiva koja bi ga rado dovela i nudi mu skoro igranje u prvoj momčadi jer inače forsira mlade te je spremna platiti koliko treba, a također neslužbeno se saznaje da se radi o cifri od 300 tisuća eura.

Hoće li se stvari možda promijeniti ukoliko dobije garancije da se u Splitu na njega misli, tek treba vidjeti, no za sada stoji vijest da bi 'bili tić' mogao na Kajzericu. (dku)



Tagovi

Luka HodakHajdukHajduk junioriNK LokomotivaLjetni prijelazni rok 2024.Hrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti