FK Sarajevo
FK Sarajevo

FOTO Prva fotografija Zekića u Sarajevu, klub potvrdio i detalje dogovora

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 16.06.24. | 17:09

Sarajevo se pohvalilo dolaskom osječkog stručnjaka

Ako kažemo ista meta, isto odstojanje, može se shvatiti krivo, iako je objava FK Sarajeva sa Zoranom Zekićem iz 2000. i 2024. djelomično podsjetila na tu izrijeku. No, daleko je ovo od statusa quo.

Prouči cjelokupnu ponudu za Euro na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Osječki strateg ekspresno je pronašao novi angažman nakon otkaza u Osijeku. Sarajevski ga je klub htio i u ranijim razdobljima, ali se Zekić svaki puta odlučio za drugu destinaciju. Sada je ipak pristao na ponudu kluba iz susjedstva i stigao podno Trebevića.

Zekić je u Sarajevu bio od ljeta 2000. kada je stigao iz Otoka, a iduću sezonu ga je zamijenio Kamen Ingradom u kojemu se tada stvorila jedna legendarna generacija nogometaša koji su i dan danas legende ovih prostora.

Sada Zekić stiže u novoj ulozi, trenerskoj, a ni ovoga puta mu zadatak neće biti loš jer su navijači bh. Bordeauxa su gladni naslova, gladni Europe, borbe i igre. Popularnog Zeku će bodo klub predstaviti sutra na press konferenciji, a ono što je za sada poznato jest da je potpisao ugovor na dvije sezone uz mogućnost produženja za još jednu sezonu. Želimir Mešnjak i Mario Kunić i u ovoj će avanturi biti uz svog šefa, a Marko Matijević koji je sa Zekićem radio u Šerifu sada će biti kondicijski trener momčadi s Koševa. (eg)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Zoran ZekićFK Sarajevobosna i hercegovina

Ostale Vijesti