FOTO: Bilić kudi Payeta, a svojedobno je napravio i goru stvar!

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 15.01.17. | 16:20

Vrijeme radi svoje...

Payet je revoltirao navijače West Hama nakon što je zatražio odlazak iz kluba, prijeteći bojkotom ukoliko se ne udovolji njegovim zahtjevima.

Slaven Bilić se također osvrnuo na slučaj, kazavši da je „razočaran i ljut“ zbog Payetovog postupka. „On je naš najbolji igrač i zato smo mu dali višegodišnji ugovor. Dali smo mu sve, uvijek smo bili tu za njega i sada očekujem da pokaže posvećenost momčadi kao što se momčad posvetila njemu“, rezolutan je Bilić.

Međutim, prošlo je dvadeset godina otkako je naš proslavljeni trener bio u istoj situaciji, samo u obrnutoj ulozi. Bilić je bio u West Hamu kada je stigla ponuda Evertona koja se „ne odbija“.

„Bilić ima fantastičan ugovor, najplaćeniji je igrač u povijesti kluba. Potpisao je ugovor, a sada želi otići jer misli da je Everton veći klub. Mi tu ne možemo ništa; West Ham je veliki klub u našim očima, ali on misli drugačije“, izjavio je te 1997. Harry Redknapp, tada Bilićev trener u West Hamu.

„Želim taj transfer. Profesionalci smo i svi igrači znaju da ako dobijete priliku da odete u veći klub, onda je morate prihvatiti“, Bilićev je komentar njegovog prelaska u Everton te godine.

Vrijeme nosi zaborav, očito…

(Foto: Action Images/Twitter)


Tagovi

Slaven BilićDimitri PayetHarry Redknapp

Ostale Vijesti