Flicka žele na Otoku, Bayern njegov ostanak kupuje zvijezdom rivala i novim ugovorom

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 06.03.20. | 12:31

Ove sezone pod njim je Bayern u Bundesligi upisao 11 pobjeda u 14 nastupa, a nije puno trebalo da se jave bogati klubovi s Otoka koji ga žele dovesti pod svaku cijenu.

Kao rezultat svih tih dobrih igara, Karl-Heinz Rummenigge nagovijestio je medijima kako bi volio da njegov Bayern nastavi suradnju s bavarskim velikanom. Bilo kako bilo, njemački Kicker pak javlja kako je Flick glavna meta nekoliko klubova iz Premier lige koji bi ga na svojoj klupi željeli imati odmah na otvaranju nove sezone.

S druge strane, nije ni Flick „od jučer“, a osim dugogodišnjeg ugovora, 54-godišnji stručnjak inzistira na tome da poveća svoj stručni stožer te da bude više involviran u neke odluke kluba kao što su dovođenje igrača.

Nadalje, glavni aspekt priče veže se uz ime Tima Wernera. Pema saznanjima nekih stranih medija, između ostalog popularnog Transfermarkta, njemački napadač već je prošle sezone imao spreman, a čak i potpisan ugovor s bavarskim divom, ali se Bayern u posljednji trenutak povukao iz cijelog posla pa je tako 24-godišnji napadač ostao u Leipzigu.

Isti medij navodi kako nije nikakva tajna da je Flick veliki obožavatelj Wernera te bi ga pod svaku cijenu volio imati u svojoj momčadi dogodine, bilo to u Bayernu ili pak nekom premierligašu.

Napadač je sada u „ljubavnom trokutu“ kojeg čine Liverpool, Bayern i RB Leipzig, a njegova odluka gdje će nastaviti karijeru mogla bi uvelike odrediti i budućnost njemačkog stratega za kojeg, baš kao i za 75 milijuna vrijednog napadača, zainteresiranih klubova ne nedostaje.

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Hans-Dieter FlickTimo WernerKarl-Heinz Rummenigge

Ostale Vijesti