Bivši Realovac pred vratima Intera, drugi čeka Allegrija, Nastasić put Njemačke (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 29.12.14. | 14:11

Svega nas tri dana dijele do otvaranja zimskog prijelaznog roka u kojem bi vodeću ulogu trebali imati klubovi engleskog Premiershipa.

Ipak, današnji epicentar tržišnih špekulacija je Italija, točnije Inter Roberta Mancinija.

Britanski Metro donosi informaciju kako su Nerazzurri blizu realizacije dovođenja PSG-ovog krilnog napadača Ezequiela Lavezzija. Nakon što je Mancini doveo Lukasa Podolskog na posudbu iz Arsenala, pozicije krilnih napadača želi popuniti i 30-godišnjim Argentincem. Lavezziju ugovor na Parku Prinčeva ističe u lipnju 2016. godine, a u dresu pariškog prvaka postigao je tek 14 pogodaka u 73 ligaška nastupa.

Osim toga, spominje se kako je Lass Diarra koracima udaljen od Giuseppe Meazze. Defenzivni veznjak prošao je liječnički pregled te će se tako vratiti nogometnim aktivnostima nakon višemjesečnog apstiniranja prouzročenog raskidom ugovora u moskovskom Lokomotivu.

Ništa mirnije nije ni u uredima Massimiliana Allegrija. Glavni strateg Juventusa želi već ovog siječnja osigurati usluge pomalo zaboravljenog Wesleya Sneijdera koji bi se nakon dvije godine turske avanture mogao vratiti na Apeninski poluotok. Nizozemcu ugovor ističe koncem lipnja 2016. godine, a za genijalnog 30-godišnjaka, osim Juventusa, zainteresirani su i Manchester United, Southampton te Milan. Talijanski mediji procjenjuju kako je Stara dama spremna izdvojiti čak 11 milijuna eura ne bi li ga odveli s Türk Telekom Arene.  

Vrlo je izgledno kako će na novogodišnji put i 21-godišnji stoper Manchester Cityja Matija Nastasić. U svojim bi ga redovima želio imati bivši strateg Chelseaja Roberto Di Matteo, koji trenutno kormilari Schalkeom. Klub iz Gelsenkirchena želi dodatno ojačati svoju posljednju liniju, a takav bi scenarij vrlo vjerojatno odgovarao i reprezentativcu Srbije. Njemački Bild spominje posudbu s opcijom trajnog otkupa ugovora. Građani su se izjasnili - cijena je 21 milijun eura.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Schalke 04Matija NastasićJuventusWesley SneijderLass DiaraEzequiel LavezziInterZimski prijelazni rok

Ostale Vijesti