Doberman u uzbudljivom polufinalu izborio utakmicu za naslov Kutije šibica

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 27.12.19. | 19:41

Vjerojatno dva najkvalitetnija sastava borit će se za naslov.

CB Doberman drugi je finalist ovogodišnje Kutije šibica, nakon što su s 3:1 svladali momčad Pizzerije Stari Grad-Borongaj Lugovi.

U 11. minuti došlo je do klizećeg, isključujućeg starta Roka Mordeja, te je Stari Zagreb ostvario brojčanu prednost od dvije minute. Josip Jurlina je pogodio gredu, ali pogodak je došao samim krajem ovog kaznenog razdoblja.

Odlično je kombinatorikom Stari Zagreb došao do viška, te s desne strane je lopta ubačena pred samu gol crtu, otkuda ju je u gol pospremio Dario Markić. 1:0 u 13. minuti.

No brzo smo vidjeli izjednačenje. Već dvije minute kasnije odlični Kristijan Čujec okrenuo je jednog protivnika s leđa, predriblao drugog, te odličnim udarcem lijevom nogom vratio rezultat na početak i postavio 1:1 u 15. minuti.

2:1 za Doberman je samim krajem poluvremena. U 20. minuti desne strane je silovito pucao Mordej. Lopta nije bila pretjerano precizna kad pričamo o njenoj putanji prema golu, ali zato je idealno pogodila Marka Perića, koji ju je sproveo ravno u mrežu sastava u crveno-plavoj kombinaciji. Dosta sadržajnih i dinamičnih prvih 20 minuta.

Stari Zagreb pokušao je izjednačiti, no na nešto više od dvije minute do kraja igrač utakmice, slovenski reprezentativac Čujec je oduzeo jednu loptu i našao se sam pred Piplicom, te uspješno plasirao loptu u kut gola za 3:1.

Stari Zagreb je krenuo, logično, sa golmanom-igračem Jurlinom, no osim poluprijetnji, nisu uspjeli ozbiljnije ugroziti gol Dobermana.

Sutra zadnjeg dana turnira za treće mjesto od 15 sati igrat će Poliklinika Cvjetno i Pizzeria Stari Grad Borongaj Lugovi. U velikom finalu sastati će se odlični Biberon Maraska i CB Doberman. S nestrpljenjem očekujemo, može se reći, poprilično očekivano finale.

Rezultati:

Glavni turnir, polufinala: Biberon Maraska – Cvjetno Poliklinika Milojević 4:0 (Jelavić 2', Šamija 20', Perić 30', Martinac 39'); Pizzeria Stari Grad-Borongaj Lugovi – CB Doberman 1:3 (Markić 13'/ Čujec 15', 38', Perić 20')

Raspored:

Za treće mjesto, subota 28. prosinca: Pizzeria Stari Grad-Borongaj Lugovi - Cvjetno Poliklinika Milojević

Finale, subota 28. prosinca: Biberon Maraska – CB Doberman

POGLEDAJTE DANAŠNJU PONUDU GERMANIA SPORT KLADIONICE

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Pixsell)


Tagovi

MNK Cvjetno Poliklinika MilojevićBiberon MaraskaPizzeria Stari ZagrebDobermannKutija šibica

Ostale Vijesti