Dinamo izvjesio novu cijenu za Olma: Pjacin rekord ostavit će daleko iza

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 11.04.19. | 09:23

Drastično poskupljenje.

Naime, Sportske novosti tvrde kako imaju informaciju iz izvora bliskog maksimirskom klubu da Modri za Danija traže 40 milijuna eura! I prvi iznos, onaj od 26 milijuna, bio bi rekordan za domaću ligu i skinuo bi dosadašnji rekord Marka Pjace koji se za 25 milijuna prodao u Juve, čemu onda drastičan porast cijene?

Dinamo ima novca i ne žuri mu se prodavati najboljeg igrača, a Dani će po svemu sudeći uskoro biti španjolski reprezentativac, što će mu dodatno podići cijenu koja je sad oko 15 milijuna eura na Transfermarktu, pa zašto ne bi iskoristili ovaj trenutak i pokušali izvući maksimum iz tog posla.

Zainteresirani su njegov matični klub Barcelona te rival Real Madrid, ali i nekoliko klubova iz Serie te Premiershipa, koji se čini kao najizglednija destinacija jer tamošnji klubovi mogu isplatiti ovoliku odštetu dok si rekao „keks“.

Modri navijači sigurni smo ne bi željeli vidjeti sjajnog Španjolca kako odlazi, ali ovo ljeto njegove će „dionice“ na nogometnom tržištu doseći najveću vrijednost i lipanj, srpanj ili kolovoz bit će najbolje vrijeme za prodaju i za Dinamo i za obitelj Olmo.

Ovoliki iznos za Olma možda se čini previše, ali portugalska Benfica, primjerice, ne bi ni započela pregovore za recimo Joaa Felixa ispod barem 50 milijuna eura pa zašto onda Modri ne bi tražili toliko za čovjeka koji će uskoro biti na popisu španjolskog izbornika.

Bjelici će nedvojbeno nedostajati jer mu je bio ključan čovjek ove sezone, ali neće dugo očajavati jer je njegova zamjena, Lovro Majer, spremna i gladna izazova.

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

prijelazni rokDinamo ZagrebDani Olmo

Ostale Vijesti