'Debeli' opalio po svom šefu: Ostavi se mobitela i svrati na trening

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 21.10.14. | 11:09

Glavni strateg Queen Park Rangersa, Harry Redknapp, prozvao je veznjaka svoje momčadi zbog nedovoljnog angažmana i prekomjerne težine. Odgovor mu je stigao vrlo brzo i jednako žestoko...

Nakon što je QPR dramatično poražen na domaćem terenu protiv Liverpoola, Harry Redknapp je nove frustracije doživio tijekom konferencije za novinare nakon susreta kada mu je postavljeno pitanje o 25-godišnjem Adelu Taarabtu.

Redknapp je prozvao mladog Marokanca nedovoljno spremnim i predebelim za ovu razinu nogometa, što je odmah izazvalo reakciju veznjaka QPR-a.

Taarabt je na stranicama Daily Maila demantirao Redknappa prikazujući svoje 'trbušnjake'.

„Redknapp je neprestano u svom uredu. Nakon što se skine s mobitela, svrati desetak minuta na trening svoje momčadi. Profesionalac sam i moram se zaštiti. On ne može od mene očekivati da stalno uklizujem, jer nisam takav tip igrača“, izjavio je Marokanac.

Prošle je sezone Taarabt nosio dresa Milana i tvrdi kako je tada imao mnogo bolje treninge.

„Treninzi su mu jednaki kao i u Tottenhamu prije nekoliko sezona. Dakako, igrači nisu motivirani, a problem je i što nemamo nikakav plan igre. Nije bitno samo trčanje, već je potrebno s vremena na vrijeme uključiti i mozak“, poručio je mladi veznjak svom šefu, koji drži QPR na začelju Premiershipa s četiri osvojena boda nakon osam odigranih susreta.

(Foto: Action Images)


Tagovi

PremiershipAdel TaarabtHarry RedknappQPR

Ostale Vijesti