REUTERS/Flavio Lo Scalzo
REUTERS/Flavio Lo Scalzo

Crveno-crne ulice Milana: Rossoneri će slaviti do jutra, Ibrahimović izveo show na stadionu (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 22.05.22. | 22:44

Kako je krenulo, naslov prvaka Italije slavit će se do dugo u noć...

Naslov se slavi ako dolazi u nizovima, za naslov se živi ako se na njega dugo čeka.

To je otprilike zaključak nakon kraja još jedne sezone Serie A u kojoj je Milan nakon dugih 11 godina posta stigao do scudetta. Dugo je Inter puhao za vrat Rossonerima ali sve se rasplelo u korist Milanesa danas poslijepodne uz uvjerljivu i sigurnu pobjedu protiv Sassuola. A onda je krenulo slavlje.

Slavlje u kojem smo, uz uobičajenu plejadu suza i emocija nakon toliko dugo čekanja, najbolje zaokružio Zlatan Ibrahimović. Hladnokrvan i smiren, izašao je iz tunela nakon susreta, uzeo veliku bocu pjenušca i potom zapalio cigaru.

Ubrzo je i dao i kratku izjavu koju je podijelio Fabrizio Romano. Navodno se Ibra neda i planira igrati i iduće sezone. “Nastavljam igrati dokle god ću se dobro osjećati na terenu. Brzo ću odlučiti što i kako dalje, imam puno problema sa svojim tijelom, ali mislim da će sve biti jasno u najkraćem mogućem roku” otvorio je dušu Ibra na velikoj proslavi.

Dok su igrači i osamnaest tisuća sretnika koji su dograbili ulaznicu uživali na licu mjesta, u gradu vlada totalna ludnica. Uostalom, to se najbolje vidi na fotografijama koje trenutno obilaze društvene mreže. Cijeli grad je obojan u boje Milana, i nekako nam se čini da će puno navijača Rossonera sutra zakasniti na posao.

Ovim naslovom prvaka, Milan se na velika vrata vraća na europsku scenu. Na jesen ćemo ih gledati u Ligi prvaka, a kako je roster kudikamo potentniji od onih prijašnjih, tko zna, možda isti taj naslov dogodine i obrane. Do tada, tulum na ulicama Milana jer na ovaj naslov se, ako ćete pitati navijače, predugo čekalo.



Tagovi

MilanZlatan IbrahimovićscudettoSerie A

Ostale Vijesti