Conte otpao, bivši igrač glavni kandidat za klupu Reala!

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 21.10.18. | 20:37

Lopetegui je pred otkazom.

Real Madrid je u najvećoj krizi u posljednjih 10 godina.

Tome u prilog govori i činjenica da od sezone 2008./2009. Real nikada nije bio ispod četvrtog mjesta na tablici nakon odigranih minimalno devet prvenstvenih kola. Kraljevski klub je u posljednjih pet utakmica uspio uhvatiti samo bod u gradskom derbiju s Atleticom, dok su gubili od Seville, Alavesa i Levante te CSKA Moskve u Ligi prvaka.

ODIGRAJ Real Madrid - Viktoria Plzen

Sve to je zaoštrilo priču o otkazu treneru Julenu Lopeteguiju, a čini se kako će predsjednik Reala Florentino Perez uskoro obznaniti ovu vijest javnosti.

 

 

Kako prenosi španjolski list Marca, poznat i kao glasilo Real Madrida, njega neće zamijeniti Antonio Conte zbog neriješenih ugovornih obveza s Chelseajem, ali se zato jedan kandidat profilirao kao najvjerojatniji nasljednik donedavnog španjolskog izbornika.

Mediji javljaju kako će Modrića i društvo preuzeti trener Realove B momčadi, Santiago Solari. Argentinac je igrao za Los Blancose u periodu od 2000. do 2005. godine, a sada je prvi kandidat da po prvi zasjedne na klupu jedne seniorske momčadi. Vatreno kaljenje, čini se, slijedi za Solarija.

 

 

(Foto: Reuters)


Tagovi

Julen LopeteguiSantiago Solari

Ostale Vijesti