Cityjev Argentinac pred drakonskom kaznom: Zbog klađenja na nogometne susrete mu prijeti i suspenzija!

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 30.03.16. | 15:14

Argentinac je navodno uplaćivao oklade na utakmice koje su se odigravale između 22. i 28. siječnja.

Branič Manchester Cityja Martin Demichelis nalazi se u velikom problemima. Engleski nogometni savez optužio ga je zbog klađenja na nogometne susrete ranije ove godine.

Argentinac je navodno uplaćivao oklade na utakmice koje su se odigravale između 22. i 28. siječnja, a engleski mediji tvrde kako je riječ o stranim utakmicama. Dakako, na Etihadu se nadaju kako će iskusni stoper izbjeći suspenziju koja bi ga udaljila s terena na određeno vrijeme.

Profesionalni nogometaši, kako stoji u pravilniku, ne smiju se kladiti na „bilo koji susret ili natjecanje u kojem sudjeluju, kao niti u onim na koje imaju utjecaj". To ne smiju činiti „bilo direktno ili indirektno“, kao niti preko drugih osoba.

Demichelis je je baš u tom spornom razdoblju odigrao tri susreta za Manchester City. Protiv West Hama (2:2), 23. siječnja, zaradio je žuti karton koji mu je dodijelio sudac Craig Pawson, ali nije poznato je li u tom slučaju Argentinac 'imao prste', kao niti u susretima Capital One kupa protiv Evertona.

Osim toga, navodi se kako Demichelis mora do 5. travnja do 17 sati odgovoriti na ove optužbe.

Podsjetimo, bivši igrač Tottenhama Andros Townsend je zbog sličnog prekršaja 2013. godine kažnjen s četiri mjeseca suspenzije bavljenja nogometom, a morao je i platiti kaznu od 18 tisuća funti.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Martin DemichelisManchester CityPremiership

Ostale Vijesti