Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Bjelica šalje Petkovića na posudbu u Pulu

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 05.07.22. | 16:30

Istra će dobiti lijevo krilo na posudbu do kraja sezone uz pravo otkupa

Osijek i Istra 1961 dogovorili su posudbu Vinka Petkovića, 26-godišnjeg ljevokrilnog napadača koji je ove zime stigao u Gradski vrt iz Hrvatskog Dragovoljca.

Za Osijek je odigrao tek četiri minute u proljetnom dijelu, a unatoč tome što je bio među zapaženijim igračima tijekom ovih priprema, u Osijeku su procijenili kako je najbolje da skuplja minutažu u Puli. Na odluku je svakako utjecala prilična gužva koju Nenad Bjelica ima na toj poziciji. Naime, osim Petkovića tu je Kristijan Lovrić, Amer Hiroš i Kristian Fućak. Po potrebi na tom mjestu mogu igrati i Šime Gržan, odnosno Ivan Fiolić i Nikola Janjić.

Prema informacijama kojima raspolaže Germanijak, Petković će na posudbu do kraja sezone a u ugovor je uglavljena opcija otkupa.

Inače, igrači Osijeka danas su se okupili nakon tri slobodna dana koje su imali nakon povratka s priprema u Svetom Martinu na Muri. Do početka nove sezone trenirat će na Gradskom vrtu.


Tagovi

Vinko PetkovićNK OsijekIstra 1961Kristijan LovrićNenad BjelicaAmer HirošKristian FućakŠime GržanIvan FiolićNikola Janjić

Ostale Vijesti