Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Bivši igrač Osijeka karijeru nastavlja u Partizanu

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 01.07.24. | 08:50

Nakon Mujakića, još jedna bivši HNL-ovac pridružio se Crno-bijelima.

Oko 900 tisuća eura izdvojili su u Partizanu za Nihada Mujakića, nekadašnjeg stopera Hajduka i povremenog reprezentativca BiH. Protekle dvije godine u Ankaragücüu Mujakić je, uvjeravaju upućeniji, strašno napredovao, a njegov prelazak u momčad iz Humske 1 odmah je probudio Internet ratnike koji su nedugo po službenoj objavi krenuli s klasičnim podbadanjima 'A Hajduku nije valjao'.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Isto bi se sada moglo početi pisati i za Marija Jurčevića, samo što će umjesto Hajduka u prvom planu biti Osijek. Jer, kako sad stvari stoje, nekadašnji član Bijelo-plavih te povremeni reprezentativac Slovenije nakon samo godinu dana u Cipru (Apol.Limassol) sprema se napraviti transfer karijere. Njegov prelazak u Partizan praktički gotova stvar gotova stvar, što je za 29-godišnjaka koji je ne tako davno bio otpisan u Osijeku zasigurno nevjerojatna stvar.

S novim klubom Jurčević bi trebao potpisati trogodišnji ugovor, a srpskom klubu priključit će se kao slobodan igrač budući da mu je ciparski klub kasnio s isplatama posljednjih nekoliko plaća zbog čega je imao mogućnost raskida ugovora.

Prije Apollona i Osijeka, Jurčević je igrao za Olimpiju, Aluminij i Radomlje, dok je za reprezentaciju svoje zemlje ovaj Ljubljančanin upisao četiri nastupa.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

PartizanNihad MujakićMario JurčevičMario JurčevićApollonMozzart Bet Super lige Srbije

Ostale Vijesti