Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL

Bivši igrač Crystal Palacea i Dinamo Kijeva u Prvoj NL, Lozo dogovorio još Marasovića i Oumrija

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 09.08.23. | 18:29

Solin se ozbiljno pojačava prije početka nove sezone.

Ibrahim Kargbo Jr., Sacha Marasović i Mehdi Ouamri su novi igrači Solina. Marko Lozo polako kompletira igračku križaljku uočio početka nove sezone i ogleda protiv BSK Bijelog Brda koji je na rasporedu ove subote s početkom u 17.30 sati.

 Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Kargbo Jr. je napadač koji je karijeru započeo u mlađim uzrastima Crystal Palacea, a čak tri godine je bio član Dinamo Kijeva. Početkom godine otišao je u Celje, ali budući da se u Sloveniji nije najbolje snašao, ovaj 23-godišnji napadač koji je za U18 i U19 reprezentaciju Belgije skupio kombiniranih 12 nastupa i da pogotka je dogovorio sporazumni raskid ugovora.

Sacha Marasović je pak dobro znano lice svim ljubiteljima HNL-a. Dijete Marseillea i bivši igrač Inter Zaprešića i Šibenika je posljednji angažman imao u slovenskom Taboru, a dolazak ovog polivalentnog veznjaka biti od velikog značaja za Solin. Osim spomenute dvojice, na stadionu pokraj Jadra će u novoj sezoni igrati i Mehdi Ouamri, Marokanac koji je prošao kroz Standardovu školu nogometa. On je posljednje dvije godine bio član bugarske Montane, a po potrebi ovaj središnji napadač može pokriti i krilne pozicije.

Podsjetimo, prije svega nekoliko dana Hajduk je sa Solinom dogovorio posudbu čak devetorice igrača. Preciznije, Roko Brajković, Mateo Jurić – Petrašilo, Borna Buljan, Ante Kavelj, Šimun Hrgović, Niko Đolonga, Ivan Ćubelić, Krešimir Nazor i Filip Čuić bit će na dvojnoj registraciji što će sigurno biti od velike pomoći Lozi. Solin je sa svim ovim pojačanjima pokazao kako ima ozbiljne planove u nadolazećoj sezoni, ali usprkos velikom broju kvalitetnih igrača, Lozu sigurno očekuje puno posla.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.




Tagovi

SolinMarko LozoPrva nogometna liga

Ostale Vijesti