REUTERS/Dylan Martinez
REUTERS/Dylan Martinez

Bitka za najskuplje Bayernovo pojačanje: Ostanak ili odlazak?

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 25.05.23. | 19:16

Mediji su se raspisali o mogućem transferu, ali pitanje je što će od toga biti

U četvrtak su se pojavile glasine da bi Bayernov branič Lucas Hernández (27) trebao potpisati transfer u Pariz i to prema pisanju uglednog francuskog sportskog lista L'Equipea.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Prema njihovom pisanju, već je postigao dogovor oko ugovora s Parižanima, a nedostaje još samo suglasnost Bayerna, no druga strana priča drugu priču. Prema informacijama njemačkog lista, Bilda, nema dogovora između Hernándeza i PSG-a!

Naprotiv: Bayern i Hernández i dalje nastoje produžiti ugovor koji istječe 2024. i već su tjednima u razgovorima o toj temi. S Hernándezove strane također nije bilo naznaka da bi odlazak bio tema.

"U utorak se 80-milijunska zvijezda vratila na momčadski trening uz pljesak svojih suigrača – šest mjeseci nakon problema s koljenom. Od tada se čak pričalo i o njegovom pozivu u momčad za posljednju utakmicu sezone u Kölnu u subotu (15:30)", javlja njemački list. Osim toga, kažu kako su u Bayernu itekako zadovoljni Hernandezom u smislu toga kakav je igrač. Navodno ga je pohvalio i sam Tuchel nedavno:

"Za mene je on vrlo jasan vođa, jedva čekam da bude tamo, da je spreman."

Inače, taj transfer vrijedan 80 milijuna eura koji je Bayern odradio iz Atletico Madrida u Alianz Arenu 2019. godine i dalje je najskuplja kupnja u povijesti bavaskog kluba, a čini se da ćemo se morati strpiti i otkriti s vremenom koliko je bilo istine u dogovoru s PSG-om.



Tagovi

Lucas HernandezBayernPSG

Ostale Vijesti