Biliću dolazi veliko pojačanje? West Ham u lovu na francuskog reprezentativca iz PSG-a

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 13.06.15. | 09:40

West Ham očigledno ima velike ambicije za sljedeću sezonu, a nakon dolaska našeg Slavena Bilića na trenersko mjesto, krenuli su i u dovođenje igračkih pojačanja.

Tako je u klub već došao Pedro Obiang, španjolski veznjak koji je igrao u Sampdoriji, a u veznom redu bi mu se mogao priključiti francuski reprezentativac Yohan Cabaye. Ovaj 29-godišnjak igra u PSG-u, ali ne bi imao ništa protiv povratka u Premiership gdje je u dresu Newcastlea igrao dvije i pol sezone.

„Ako bi se pojavila mogućnost povratka u Englesku, nadam se da će sve uključene strane biti dovoljno pametne da to odradimo kako treba. Uživao sam u Engleskoj, mislim da je ta liga odlična za mene i moj stil igre“, rekao je jučer Cabaye, a engleski Daily Star donosi kako je uprava West Hama upalila zeleno svjetlo za njegovo dovođenje.

Za Cabayea je zainteresiran i Crystal Palace, a cijena bi mogla biti između 20 i 25 milijuna eura. PSG ga je lani platio 26 milijuna.

Uz West Ham se spominje i dovođenje Gökhana Törea, 23-godišnjeg krilnog napadača koji je član Bešiktaša. Bilić traži krilo, a prva meta mu je bio Juanmi iz Malage. No, on se izgleda odlučio za Southampton pa će hrvatski stručnjak posegnuti za igračem kojeg je donedavno trenirao.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Yohan CabayeGokhan Toreprijelazni rok

Ostale Vijesti