REUTERS/Thilo Schmuelgen
REUTERS/Thilo Schmuelgen

Bayern za derbi s Leverkusenom dobio 351.000 zahtjeva za ulaznice!

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 25.09.24. | 15:16

Bayern dočekuje Bayer Leverkusen u subotu, a još prije dva mjeseca su morali ugasiti portal za ulaznice za ovu utakmicu

Prošle sezone, impresivan šampionski niz Bayern Münchena prekinut je nakon jedanaest godina, Bayer Leverkusen je osvojio svoj prvi trofej i uzdrmao hijerarhiju njemačkog nogometa svojim uzbudljivim nogometom kojeg je stvorio mastermind Xabi Alonso. Međutim, ove sezone Bayern vodi Vincent Kompany i to kako! Bavarska mašina opet melje sve pred sobom. Osjećaju ovaj zamah i navijači koji žele podržati trenutno vodeću momčad prvenstva da istim ritmom nastavi i u velikom derbiju.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Naime, Bayern je mogao pet puta napuniti Allianz Arenu za utakmicu protiv Bayer Leverkusena. Najmanje. Prema pisanju Kickera, 25. srpnja, prije točno dva mjeseca, Bayern je zatvorio vlastiti portal za ulaznice za susret s Bayerom. Prema informacijama Kickera, u ovom trenutku bilo je 351.000 zahtjeva za ulaznice, znatno više nego za druge domaće utakmice.

Sličan interes je bio i prethodne sezone za četvrtfinalne i polufinalne domaće utakmice Lige prvaka protiv Arsenala i Real Madrida, no u Bundesligi se broj upita obično kreće oko 200.000. Manje nego za one Lige prvaka ili konkretno ovog derbija aktualnog i rekordnog prvaka Njemačke, ali je ipak brojka o kojoj mnogi drugi bundesligaši mogu samo sanjati. (eg)



Tagovi

BayernBayer LeverkusenBundesliga

Ostale Vijesti