REUTERS/Thilo Schmuelgen
REUTERS/Thilo Schmuelgen

Bayern otkupljuje svoje grijehe: Stanišiću ugovor do 2029. godine u bavarskom gigantu!

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 16.06.24. | 15:51

Nakon tuge poslije poraza od Španjolske, sjajne vijesti stižu iz Bundeslige

Nakon što je do 2029. godine produžio ugovor Aleksandra Pavlovića, Bayern će isto učiniti i za hrvatsku zvijezdu - Josipa Stanišića. Očekuje se da će službena vijest stići svakog trena, a time će Bavarci djelomično 'otkupiti grijeh' koji su napravili kada je Tuchel procijenio da mu Stanišić nije potreban pa je hrvatski stoper u Leverkusenu odigrao jednu od svojih boljih sezona i s njima uzeo naslov prvaka Bundeslige.

Cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Stanišić je ovu sezonu proveo na posudbi u Bayer Leverkusenu, a ovaj 24-godišnjak se učvrstio kao redoviti starter momčadi Xabija Alonsa. Zabio je i u sjajnoj pobjedi Leverkusena nad Bayernom od 3-0 u veljači.

Bayer Leverkusen pokazao je interes da Stanišićevu posudbu pretvori u trajni transfer, no, čini se da je njegova budućnost u Bayern Münchenu. Sposoban igrati i kao stoper i desni bek, Stanišić će se sljedeće sezone nadati redovnoj minutaži u Bayernu, ali trenutno mu je glavni prioritet odraditi što bolji Euro s Hrvatskom, osobito nakon bolnog poraza od Španjolske.

I Aleksandar Pavlović i Josip Stanišić trebali bi igrati ključnu ulogu pod vodstvom Vincenta Kompanyja sljedeće sezone dok Bayern München želi vratiti krunu Bundeslige. (eg)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Josip StanišićBayernugovorLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti