Germanijak.hr
Germanijak.hr

Baturina: “Želimo još jedan doček na Trgu. Pjaca? Veliko pojačanje“

Vrijeme Čitanja: 3min | ned. 07.07.24. | 21:10

Dinamo predstavio nove dresove, 'desetku' je, barem na neko vrijeme, odjenuo hrvatski reprezentativac i najavio novu sezonu

Glavni plavi i rezervni žuti dres stigli su dronovima, zajedno s golmanskim dresovima, spustili se na veliku pozornicu u Parku Maksimir, preko puta stadiona. Nekoliko stotina, po nekima i tisuću ljudi, Dinamovih navijača, koji su došli vidjeti 'novi početak'. Jer, nova je kolekcija, novi proizvođač opreme, nakon Adidasa u Maksimir je kročio Castore. Ukusi su različiti, nekima se sviđaju, nekima ne, kao i uvijek. Ali, naviknut će se ljudi. Kao i uvijek.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Na kraju su ipak bitni rezultati, bitno je što će pokazati igrači na travnjaku. A njima se sutra na putu za Austriju priključuju i reprezentativci, jedan od njih je i Martin Baturina, koji je i na predstavljanju dresa odjenuo plavu 'desetku'. S njom će zakoračiti u novu sezonu, nakon Eura, hoće li je i završiti u istom dresu, to je pitanje.

"Meni se dresovi stvarno sviđaju, nešto je novo i nadam se da će se svima svidjeti. Nadam se da će i rezultati biti dobri", rekao je Martin Baturina.

Djeluje odmorno nakon Eura, je li spreman za početak priprema?

"Snaga je tu, normalno. Svaki put kada obučeš dres Dinama dat ćeš sve od sebe."

Došlo je dosta navijača na ovaj event, nastavak je to podrške od prošle sezone. Koja je završila lijepim dočekom na Trgu.

"Imali smo jako lijep doček, nadam se da će biti ponovno, želimo još jedan takav na kraju sezone. Ne možemo znati i ne volim predviđati unaprijed, ali vjerujem u Dinamo. Sada to treba prebaciti na tribine, već su ljudi počeli dolaziti i hvala im na tome. Nadam se da će ih biti još veći broj."

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

Ciljevi u novoj sezoni su jasni, Liga prvaka je prvi od njih?

"Dinamu je uvijek cilj Liga prvaka, stavili smo si neku veću ljestvicu što se tiče Europe. Nadam se da ćemo se kvalificirati i odigrati dobre utakmice tamo."

Hoće li Martin Baturina biti dio te priče? Stalno se priča o transferu?

"Ne želim ništa predviđati, ali dok sam u Dinamu, moj je fokus na Dinamu! Tako je uvijek!"

Stigao je Marko Pjaca, s kojim je bio i na Euru. Kakav je Marko, hoće li biti pojačanje?

"Svi znamo kakav igrač je Marko Pjaca. Prije svega jako dobar dečko i još bolji igrač. Sigurno će nam biti veliko pojačanje."

Na pozornici je najavio trostruku krunu, malo se zabunio, nema Superkupa ove godine?

"Malo sam se zeznuo, ali što da ne. Neka bude Liga prvaka, haha!"

Kako je on proživio svoje prvo veliko natjecanje s reprezentacijom?

"Jako lijepo iskustvo. Igrao sam i trenirao s velikim igračima. Sve u svemu, puno sam dobio s prvenstvom i jedno lijepo iskustvo. Ja sam vjerovao i prije toga da mogu igrati na toj razini, jer inače ne bih imao što tamo raditi, Neću reći da je to bila potvrda, nego jedno lijepo iskustvo."

Je li se teško nakon toga opet motivirati na pripreme i još jedan početak sezone?

"Nema tu je li teško ili nije, jednostavno si profesionalac i moraš svaki dan trenirati. Nema veze je li Europsko prvenstvo ili prijateljska, moraš dati sve od sebe i to je jedini i pravi put."



Tagovi

GNK Dinamonovi dresoviMartin Baturina

Ostale Vijesti