Barcelonu napušta talentirani branič i preselit će u Englesku?

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 24.11.15. | 16:48

Manchester United navodno u svoje redove priželjkuje dovesti braniča Barcelone Marca Bartru, s ciljem pojačavanja obrambene linije.

Španjolski reprezentativac nije igrao u El Clasicu protiv Real Madrida prošlog vikenda u kojem je njegova Barcelona slavila s 4:0 te su se pojavila nagađanja kako Marc Bartra razmišlja o mogućim opcijama za budućnost.

Radi se o domaćem talentu, koji se preselio u Barcelonu iz Espanyola 2002. godine i za seniorsku je momčad počeo nastupati 2010. godine. Od tada je zabilježio 50 nastupa za katalonsku momčad, ali se nije uspio izboriti za sigurno mjesto u početnoj postavi za momčad Luisa Enriquea.

Za njegove je usluge navodno zainteresiran Manchester United, kojeg se tijekom ljetnog prijelaznog roka povezivalo s drugim španjolskim braničem, Sergijom Ramosom. No, 'Crveni vragovi' su tada ostali kratkih rukava, budući da je iskusni reprezentativac ostao u Real Madridu, dok su Jonnyja Evansa prodali West Bromwich Albionu.

Unitedov menadžer je ove sezone u središte obrane morao postaviti veznjaka Daleyja Blinda, a i dugotrajni izostanak Lukea Shawa je također utjecao da se nizozemskog reprezentativca postavi na potrebnu poziciju.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

 

 


Tagovi

Manchester UnitedBarcelonaMarc Bartra

Ostale Vijesti