Screenshot
Screenshot

Barcelona dobila ponudu od 15 milijuna eura Mikayila Fayea!

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 17.06.24. | 19:44

Izgleda da bi bivši igrač Kustošije mogao ostvariti novi veliki transfer u razmaku od godinu dana.

Prije točno 366 dana, točnije 16. lipnja 2023., Germanijak je dobio potvrdu da je transfer Mikayila Fayea iz Kustošije u Barcelonu 'gotova stvar'. Samo dan kasnije, odnosno na današnji dan prošle godine, Kustošija je prvo ispala iz Prve NL, da bi onda samo 48 sati kasnije, točnije 19. lipnja, Barcelona na svojoj službenoj stranici potvrdila dolazak iznimno talentiranog Sengelaca u čiji su ugovor ubacili klauzulu po kojoj ga neki drugi klub, bez da prethodno kontaktira Barcelonu, može u svoje redove dovesti za 400 milijuna eura.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Bio je to jedan od najluđih transfera godine. U slučaju da se ostvare svi bonusi, na transferu Fayea Kustošija bi mogla zaraditi čak pet milijuna eura, ali izgleda kako do punog iznosa ipak neće doći budući da je mladi Senegalac sada vrlo blizu transfera u Porto.

Naime, kako javlja Fabrizio Romano, Porto je predstavio čelnicima Barcelone svoju ponudu od 15 milijuna eura, s tim da čelnici katalonskog kluba ne žele ni pričati o možebitnom transferu ako u ugovor ne bude ubačena klauzula prema kojoj Fayea mogu vratiti u svoje redove po unaprijed dogovorenom uvjetima.

Iako je ponuda zainteresirala čelne ljude Barcelone, oni još uvijek ništa nisu prihvatili. Romano ističe kako će se s pregovorima nastaviti tijekom ovog tjedna, s tim da ne ističe koja je vjerojatnost da se transfer u konačnici realizira.

Ako Faye zaista kompletira transfer u Porto, njegov 'partner u zločinu' postat će portugalski veteran Pepe koji je nedavno proslavio svoj 41. rođendan. Zanimljivo, Faye je rođen 2004. godine, a samo dva tjedna prije njegovog rođenja Pepe je za dva milijuna eura prešao iz Maritima u Porto. Život zaista piše čudne priče… (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Mikayil FayeBarcelonaPortoLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti