REUTERS/Rebecca Naden
REUTERS/Rebecca Naden

Ante Rebić dobiva konkurenciju: U Milan stiže belgijski napadač

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 12.04.22. | 11:05

Na San Siro stiže kao slobodan igrač

Belgijski napadač Divock Origi (26) je često ove sezone često bio povezivan s Milanom i prelaskom na San Siro, a izgledno je kako će se taj posao na koncu i obaviti ovog ljeta. Prema pisanju talijanskih medija, Origi je već dogovorio uvjete s talijanskim velikanom i uskoro će se preseliti na talijansku adresu. To znači da će Ante Rebić dobiti novu konkurenciji u napadačkoj liniji Milana, a tek treba vidjeti što će biti sa Zlatanom Ibrahimovićem koji još nije produžio svoj ugovor, a koji mu istječe ovog ljeta. To bi moglo značiti kako bi Zlatan mogao iduće sezone nositi dres nekog drugog kluba. A i Milan generalno ima problema s realizacijom ove sezone, pa bi Belgijac mogao biti dio rješenja za golgetersku sterilnost.

Origi napušta Anfield kao slobodan igrač, a za Rossonere bi trebao potpisati ugovor na tri godine vrijedan 3.5 milijuna eura po sezoni, a tjedno bi trebao zarađivati oko 70 tisuća eura.

Belgijski napadač je član Liverpoola od 2014. godine kada je stigao iz Lillea, no dvije sezone je proveo na posudbama u Lilleu i Wolfsburgu.

Ove sezone je odigrao samo 533 minute u 14 natjecateljskih utakmica postigavši pet golova uz tri asistencije.

Za belgijsku reprezentaciju je upisao 32 nastupa i postigao tri gola.

(Hina, Germanijak)



Tagovi

MilanDivock OrigiAnte RebićZlatan Ibrahimović

Ostale Vijesti