A plaćeni su 100 milijuna eura! Ovo su igrači koje se Manchester United želi riješiti

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 28.03.16. | 10:24

Manchester United će ovog ljeta doživjeti velike promjene.

 

Vrlo vjerojatno će tim promjenama rukovoditi Jose Mourinho, ali ako nekim čudom na klupi 'Crvenih vragova' ostane Louis van Gaal, i on će napraviti pravu malu 'čistku'.

A na udaru će se naći neki igrači koji su praktično nedavno došli na Old Trafford – čak trojica koji su stigli prije samo godinu dana te jedan koji je došao u ljeto 2014.

Manchester bi se prije svih želio riješiti Memphisa Depayja. Mladi Nizozemac se nije najbolje snašao na Otoku, a puno je Van Gaal očekivao od njega. No, Memphis se više istaknuo događajima van terena nego na njemu pa bi ga Manchester United želio prodati, a jasno im je da će za njega dobiti puno manje od 27,5 milijuna eura koliko su ga prošlog ljeta platili PSV-u.

Manje će 'Crveni vragovi' dobiti i za Morgana Schneiderlina. On je za 35 milijuna lani došao iz Southamptona, a iako je prikupio 30-ak nastupa za prvu momčad, na Old Traffordu su procijenili kako francuski veznjak nije klasa za borbu za najveće uspjehe.

Na izlaznoj listi je i Sergio Romero, rezervni vratar kojeg bi želio dovesti River Plate, a koji je lani iz Sampdorije došao besplatno kao osigurač ako David De Gea napusti Old Trafford.

Piše se i o odlasku Marcosa Roja. On u dvije sezone nije uspio postati standardni prvotimac, najviše zahvaljujući čestim ozljedama pa će vrlo vjerojatno i 20 milijuna eura, koliko je u ljeto 2014. plaćen Sportingu, biti 'bačeno u vjetar.

Posljednji igrač na izlaznoj listi je Phil Jones, branič koji je 2011. za 19,3 milijuna eura došao iz Blackburna, ali koji se nikako nije uspio nametnuti.

Pet igrača bez budućnosti na Old Traffordu plaćeno je točno 101,8 milijun eura. Nije loše…

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Memphis DepayMorgan SchneiderlinSergio RomeroMarcos RojoPhil Jones

Ostale Vijesti