14 ekipa u borbi za naslov na malonogometnom turniru Germania Cup

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 12.05.17. | 15:12

Do nedjelje se u Zagrebu igra Germania Cup

Na sportskim terenima Staro Trnje u Zagrebu od danas do nedjelje održava se malonogometni turnir Germania Cup.

Prijavilo se ukupno 14 ekipa iz Zagreba koje će se do nedjelje boriti za naslov pobjednika Germania Cupa i prvu nagradu u novčanoj vrijednosti od 6.500 kuna, uz još 600 kuna vaučera za klađenje Germania Sport kladionice. Osvajačima drugog mjesta na turniru pripast će novčana nagrada u iznosu od 3.000 kuna te 600 kuna Germania vaučera za klađenje, dok trećeplasiranoj ekipi ide 1.000 kuna i također 600 kuna vaučera za klađenje u Germania Sport kladionici.

Jučer su izvučeni parovi, a ekipe su podijeljene u četiri skupine sa nositeljima. Nositelj prve skupine je PIMONT, koji će igrati protiv CAFE BAR AM-A i ekipe PIJANCI.

U drugoj skupini je nositelj GERMANIA, koja će prolaz tražiti protiv ekipa TRNJANI, BREZA i DTB. U trećoj skupini su nositelji malonogometaši SUPER SPORT KOCKARNICA, a igrat će protiv TRNJE JUNIORS-a, CAFE BAR-a SAVICA i ekipe OUTSAJDER SAVICA. U posljednjoj četvrtoj skupini nositelji su FAVELE, koje će igrati protiv IQ BAR-KERSCHOFFSET i ekipe SUPER SPORT PREČKO.

Po dvije ekipe iz svake skupine će izboriti prolaz dalje.

Turnir počinje danas od 18 do 23 sata, a sutra i u nedjelju program na sportskim terenima Staro Trnje u Zagrebu trajat će cijeli dan. Svi posjetitelji i navijači su dobrodošli jer je pripremljen bogat zabavni i ugostiteljski sadržaj. Moći će se uživati u ugodnom sportskom druženju, glazbi, zabavi, roštilju i okušati se u nagradnim igrama. Vidimo se na Germania Cupu!

(Foto: Germanijak)

Germanijak pratite i na našoj  stranici!


Tagovi

malonogometni turnirGermania Cup

Ostale Vijesti