Reuters
Reuters

VIDEO Vukovi izbjegli 'čišćenje', Edwards: „Nisam htio slušati njihove navijače kako cijeli dan pričaju gluposti“

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 29.05.24. | 08:48

Dallasu nije pomogao ni triple-double Luke Dončića

U četvrtom susretu finala doigravanja Zapadne konferencije NBA lige Minnesota Timberwolvesi su na gostovanju pobijedili Dallas Maverickse sa 105-100 smanjišvi na 1-3 u seriji na četiri pobjede.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Nakon što je poveo 3-0, Dallas je pred svojim navijačima u American Airlines Centru imao priliku zaključiti seriju, no Minnesota je pobjedom pokvarila već spremno slavlje domaćina.

Peta utakmica je za dva dana u Minneapolisu gdje će domaćini loviti drugu pobjedu i produžetak nade da mogu postati prva momčad u povijesti NBA lige koja je nadoknadila zaostatak od 0-3.

"Samo smo htjeli dobiti jednu utakmicu i produžiti niz. Nisam želio biti poražen. Ne na njihovom domaćem terenu, slušati njihove navijače kako cijeli dan pričaju gluposti," kazao je Anthony Edwards, sa 29 koševa, 10 skokova i devet asistencija najbolji igrač gostujućeg sastava.

"Nikad nismo izgubili tri zaredom do sada u doigravanju. Nikada nismo izgubili četiri zaredom," dodao je trener Timberwolvesa Chris Finch.

Karl Anthony Towns je za goste dodao 25 poena, dok je Rudy Gobert upisao 13 koševa i 10 skokova.

Na suprotnoj strani najefikasniji je bio Luka Dončić koji je ostvario triple-double, 28 poena, 15 skokova i 10 asistencija. Kyrie Irving je dodao 16 koševa, a Daniel Gafford 12 koševa, šest skokova i osam asistencija.

"Jednostavno nije bilo dovoljno energije, no dobili su jednu utakmicu. Moramo se koncentrirati na idući ogled," poručio je Dončić.

Na Istoku je veliko finale već izborio Boston pobijedivši Indianu sa 4-0.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.


(Hina) 


Tagovi

Luka DončićDallasDallas MavericksNBANBA doigravanje

Ostale Vijesti