David Butler II-USA TODAY Sports
David Butler II-USA TODAY Sports

VIDEO Boston juri prema tituli, Dallasu nije pomogao niti triple-double Luke Dončića

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 10.06.24. | 08:29

Serija sada seli u Dallas.

Košarkaši Bostona poveli su 2-0 u seriji nakon što su sinoć na svom terenu u drugoj utakmici finala NBA pobijedili Dallas Maverickse sa 105-98.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Boston je do pobjede vodio Jrue Holiday s 26 koševa i 11 skokova . Jaylen Brown je dodao 21 poen, a Jayson Tatum 18 uz devet skokova i 12 asistencija.

Derrick White također je imao 18 poena za Boston, dok je Kristaps Porzingis ubacio 12 s klupe. White je posebno pridonio pobjedi 50,5 sekundi prije kraja kada je blokirao P.J. Washingtona. Da je Washington zabio, Mavericksi bi došli na 103-100.

Kod Dallasa najbolji je bio Luka Dončić s 32 ubačaja, 11 skokova, 11 asistencija i četiri ukradene lopte za Dallas. Washington je ubacio 17 poena, Kyrie Irving 16, a Daniel Gafford 13.

Celtics su tako deveti put u povijesti dobili prve dvije utakmice finala NBA lige. Pobijedili su osam puta i nikada nisu bili prisiljeni igrati sedmu utakmicu ni u jednoj od tih serija. Boston je sada dvije od rekordnog 18. naslova prvaka, a serija se seli u Dallas gdje se treća utakmica igra u srijedu.

NBA doigravanje Finale Boston Celtics - Dallas Mavericks 105-98 (Boston vodi 2-0 u seriji na četiri pobjede)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

(Hina)


Tagovi

Boston CelticsDallas Mavericks

Ostale Vijesti