Teodosić od sljedeće sezone u ABA ligi?

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 01.06.19. | 12:15

Kakav bi ovo bio poklon za regionalnu publiku.

Lista klubova koji žele u svojim redovima vidjeti Miloša Teodosića je poduža. Efes, Virtus, CSKA, Maccabi, a od jučer i grčki gigant Olympiacos

Prema saznanjima tamošnjeg portala Gavros, usko povezanog s klubom, oni će uskoro stupiti u kontakt s kapetanom srpske reprezentacije oko potencijalnog povratka u klub čije je boje branio od 2007. do 2011. godine. 

I ne samo to, već uz njega žele vratiti još dvije istinske zvijezde eurolige - centra Kylea Hinesa i beka Kostasa Sloukasa. Iza obojice su briljantne sezone u Fenerbahčeu i CSKA-u, a kada bi uspjeli u paklenom naumu da vrate ovaj trojac, preko noći bi se vratili u najuži krug favorita za Euroligu.

Nama je ovo sve posebno zanimljivo iz razloga jer je i dalje vrlo aktualno potencijalno priključenje Olympiacosa u ABA ligu. Na prethodnoj sjednici vodstva lige odlučeno je da će ovo biti točka dnevnog reda na sljedećoj sjednici,  tako da još uvijek postoji realna opcija da ih vidimo u društvu Cibone, Zadra, Zvezde, Budućnosti. Sa Teodosićem ili bez njega, pokazat će ljeto.

(foto: Pixsell)


Tagovi

Miloš TeodosićABA ligaOlympiacos

Ostale Vijesti