Prijelazni rok je gotov, ali ova četiri igrača još uvijek mogu pojačati NBA klubove

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 09.02.18. | 18:38

Obratite pažnju na njih.

Prijelazni rok u NBA ligi je završio sinoć, ali to ne znači da neće biti još zanimljivih poslova. Do kraja sezone bit će sigurno još promjena klubova od strane igrača i to onih koje će aktualni klubovi otpustiti, odnosno otkupiti im ugovor te će biti u mogućnosti potpisati za neki drugi klub. Uglavnom su to veterani, a njih uglavnom uzimaju momčadi koje misle da im malo nedostaje za ostvarenje svojih ciljeva.

Neki klubovi su takve igrače željeli poslati u tradeu prije jučerašnjeg kraja prijelaznog roka, ali nisu uspjeli. Ima i onih koji su jučer zamijenjeni u nove klubove koji ih neće zadržati. Različitih priča ima, a Yahoo! Sports je odabrao četiri igrača koji bi mogli postati glavne mete sljedećih dana i tjedana.

Joe Johnson (Sacramento Kings)

Ovaj 36-godišnjak je jučer iz Utahe poslan u Sacramento, a iako mu je ovo najlošija sezona u karijeri, i dalje bi mogao pomoći nekoj momčadi kojoj je potreban vanjski šut i sigurnost u clutch situacijama. Doduše, Johnson je posljednjih godina sve više 'četvorka', nego 'dvojka', ali nitko ne može izgubiti previše ako mu ponudi angažman nakon što ga Kingsi otpuste.

Brook Lopez (Los Angeles Lakers)

Treba vam centar koji baš ne voli skakati, ali će zato potegnuti svaki vanjski šut na kojeg 'naiđe'? Tu je Brook Lopez. On Lakersima ne treba, a pitanje je samo hoće li se promijeniti najave po kojima će on ipak ostati u aktualnom klubu do kraja sezone.

Marco Belinelli (Atlanta Hawks)

Talijan ima jako prilično dobru sezonu (11,4 poena po utakmici), ali Atlanti njegov učinak nije potreban. Sve što Hawksi žele je što manje pobjeda i što bolji pick na draftu, a vjerujemo da bi izašli Belinelliju u susret ako ovaj izrazi želju da sezonu završi u redovima nekog izazivača.

Boris Diaw (Paris-Levallois)

Odlučio se lani Diaw na povratak u Europu, ali neće biti imun na pozive nekog kluba koji ima kakve-takve izglede za naslov. Kome god treba lider i na terenu i u svlačionici, Diaw je pravi izbor.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Brook LopezJoe JohnsonBoris DiawMarco Belinelli

Ostale Vijesti