Preokret! Lou potpisuje novi ugovor i vodi Clipperse u doigravanje

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 07.02.18. | 15:30

Samo su jednu pobjedu van zone doigravanja.

Nakon što su se riješili Blakea Griffina u kojeg su se donedavno kleli i njegovog bogatog ugovora činilo se kako bi mogli ući u potpunu obnovu momčadi i razmijeniti DeAndre Jordana i Loua Williamsa, ali od toga neće biti ništa. Clippersi i Williams su jako blizu dogovora oko novog ugovora koji bi trebao biti potpisan najkasnije sutra.

Clippersi tako žele zadržati igrača koji ove sezone igra košarku karijere i na prosjeku je od 23,3 poena kako bi nastavio svoju sjajnu igru s klupe u njihovom dresu. Ovakav će rasplet situacije potpuno poremetiti posljednja dva dana roka za razmjenu igrača.

Na Williamsa je računalo nekoliko momčadi koje ciljaju pojačanja za sami finiš sezone, bio je jedan od najpoželjnijih igrača, a sada će pritisak pasti na Memphis Grizzliese koji bi mogli dobiti odličan povrat za Tyrekea Evansa koji je jedan od najboljih igrača u izlogu.

Također, vrlo je izvjesno da će DeAndre Jordan završiti sezonu u Clippersima jer trenutno nema nikakvih znakova da bi se mogao dogoditi neki posao na koji bi vodstvo kluba pristalo, a vremena ima do sutra. Podsjetimo, Clippersi su ipak na samo jednu pobjedu zaostatka za osmim mjestom na Zapadu koje posljednje vodi u doigravanje.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Louis Williams

Ostale Vijesti