POPRAVNI LISTIĆ: Mills u over, noćni zicer krije se u hokeju

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 14.05.17. | 19:38

Pogledajte koje se parove isplati ispratiti tokom noćnih sati...

ANAHEIM DUCKS – NASHVILLE PREDATORS (konačan pobjednik, tip 1, tečaj 1,75)

Teško je vjerovati da Ducksi mogu izgubiti dva puta zaredom na domaćem terenu u finalu Zapada. Nasvhille je nakon produžetaka dobio prvu utakmicu serije, ali Ducksi im imaju čime odgovoriti i sigurni smo kako će danas dati i više od svojih 100 posto za pobjedu. Ducksi su iskusnija momčad, a novim porazom našli bi se u bezizlaznoj situaciji. Ovo moraju dobiti, kod kuće su izrazito jaki.

PATRICK MILLS (broj poena igrača, margina 14,5,  tip manje, tečaj 1,85)

Mills je zabio točno 14 u prošloj utakmici protiv Houstona, ali njega se sigurno isplati uzeti na više poena. Nakon ozljede Parkera on je prvi play Spursa, na terenu će sigurno biti oko 40 minuta i ova se granica u takvoj situaciji čini premalena. Uzima dovoljan broj šuteva, jako je dobar s linije za tri poena i ukoliko se utakmica razmaše, a morala bi se, ova oklada će lagano proći.

KEVIN DURANT (broj poena igrača, margina 25,5, tip manje, tečaj 1,85)

Durant je ovo prebacio jednom u seriji s Jazzom, a nemamo razloga vjerovati kako će danas biti najefikasniji igrač utakmice. Ne treba Golden State toliko samo Durantove poene, njegova je ulogu u momčadi raznovrsnija, dobro razigrava, hvata skokova  i koristan je u više smjerova igre. Ima Golden State dovoljno napadačke raznovrsnosti, a s druge strane čuvat će ga Kawhi Leonard, jedan od najboljih braniča na svijetu.

Svu ponudu Germania Sport kladionice možete pronaći OVDJE, a ako se želite kladiti na ove parove kao listić ukupni tečaj na njih je 5,98!

*Tečajevi na ovu utakmicu su bili aktualni u vrijeme objavljivanja teksta i skloni su promjenama. Aktualne tečajeve nađite OVDJE.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Kevin DurantPatty Mills

Ostale Vijesti