Odgovor Pistonsima! Šarićevi 76ersi dovode najtraženijeg igrača lige?

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 03.02.18. | 11:16

Tamo je proveo prvih sedam godina NBA karijere.

Kao glavnu metu označili su Loua Williamsa koji je ove sezone igra u životnoj formi, a kojeg se Los Angeles Clippersi žele riješiti. Situacija u Clippersima je takva da će nakon Blakea Griffina pokušati do kraja roka za razmjenu isto učiniti i s centrom DeAndre Jordanom i šuterom Williamsom.

Phila želi pojačati svoju vanjsku liniju pred završni dio sezone jer na prvog picka Markellea Fultza ne mogu računati zbog problema s ramenom, J.J. Redick također je izbivao neko vrijeme zbog ozljede, McConnell nije pouzdani šuter, a veteran Bayless koji je dobro krenuo u sezonu ima također velikih problema za ozljedom zapešća i nije sposoban igrati na visokoj razini.

Williams je veliku rolu dobio zahvaljujući teškoj situaciji s ozljedama u Clippersima i teško da mu može pobjeći titula za najboljeg šestog igrača u ligi. Ove sezone je na prosjeku od 23,5 poena, 5,2 asistencija, 2,5 skokova te 1,1 ukradenu loptu. Bez svake dileme, ovakav Williams bio bi pojačanje za svaku momčad koja želi istupiti u borbi za doigravanje.

Phila se nalazi upravo u toj borbi i trenutno drži osmo mjesto Istoka, posljednje koje vodi u doigravanje. Problem je za njih što su se Pistonsi koji su samo jednu pobjedu iza njih pojačali Blakeom Griffinom i izgledno je da bi do kraja sezone mogli igrati bolje nego do sada. Phila želi pojačanje iz istog kluba koje bi donijelo prijeko potrebne šuteve s vanjskih pozicija.

Bio bi to sjajan povratak jer Williams je 2005. godine biran kao 45. pick na draftu od strane Phile i prvih sedam godina svoje karijere proveo je u 76ersima prije odlaska u Atlantu. U dobi od 31 godine i u pravom naponu snage mogao bi se vratiti svoj bivši klub. Bila bi to velika priča i velika injekcija ambicijama 76ersa ove sezone.

Što im Phila želi ponuditi za uzvrat kako bi mogli vratiti Loua nije poznato, ali informacije iz američkih medija govore i kako 76ersi imaju u vidu Tyrekea Evansa i Marca Belinellija koji su također postavljeni u izlog od strane svojih momčadi, baš kao i Lou.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Louis WilliamsDario Šarić

Ostale Vijesti