Nije im dosta? Warriorsi dovode novo pojačanje

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 04.02.19. | 18:14

U konkurenciji su još četiri kluba.

Kada je prošlog tjedana Kristaps Porzingis iz New Yorka prešao u Dallas, u suprotnom smjeru su otišla tri igrača od kojih dvojica sigurno nisu u dugoročnim planovima Knicksa. Za razliku od Dennisa Smitha Jr.-a, za kojeg se u New Yorku nadaju da bi mogao postati važan kotačić u njihovim planovima sljedećih sezone, DeAndre Jordan i Wesley Matthews bi se mogli vrlo kratko zadržati u Madison Square Gardenu.

Obojici iskusnih košarkaša ugovor istječu ovog ljeta, a jasno je da ih Knicksi ne misle zadržati za sljedeću sezonu. Dapače, u New Yorku će ih pokušati poslati u nekom novom tradeu prije četvrtka, kada je posljednji dan za zamjene igrača među klubovima, a ako u tome ne uspiju, onda je najvjerojatnija opcija otkupa ugovora što bi Jordana i Matthewsa stavilo u krug slobodnih igrača pa bi mogli potpisati za bilo koji klub do kraja sezone.

Zanimanje za ova igrača je veliko, a izgleda kako će se oko Matthewsa voditi pravi mali 'rat' najvećih klubova. Naime, Marc Stein, dobro obaviješteni novinar New York Timesa, tvrdi kako pet klubova čeka da New York otpusti ovog 32-godišnjeg igrača kako bi mu ponudili ugovor do kraja sezone. A svih pet klubova se bore za vrh konferencija – prije svih tu su Golden State Warriorsi, ali i Houston Rockets. Oklahoma City Thunder, Toronto Raptors i Philadelphia 76ers. S obzirom da su Warriorsi najveći favorit za osvajanje naslova, nekako mislimo da bi Golden State mogao dobiti novog sjajnog igrača. A koliko bi Matthews mogao pomoći bilo kome govori i činjenica da je u Dallasu ove sezone bio na prosjeku od 13,1 poena te po 2,3 skoka i asistencije.

(Foto: Reuters)


Tagovi

Wesley Matthews

Ostale Vijesti