KK Šibenka
KK Šibenka

Nevjerojatan slučaj: Hrvatski prvak otpustio igrača kojeg je doveo prije 10 dana!

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 12.08.24. | 13:00

Ekspresno je pronašao novi klub

Iako ga je prije 10 dana Zadar predstavio kao pojačanje na krilnoj poziciji, Renato Serdarušić već je raskinuo ugovor s hrvatskim prvakom i potpisao za Šibenku.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

"Istina je, odlazim iz KK Zadar. Trener Danijel Jusup mi je rekao kako me ne vidi u svojim planovima – iz razloga jer želi dovesti neke druge igrače. Zahvaljujem mu što mi je rekao to na vrijeme. Nisam razočaran, našao sam novi klub, to je Šibenka. Nisam imao problem s trčanjem jer svi koji me znaju, vide da sam spreman i da mogu trčati", rekao je Serdarušić za Antenu Zadar o razlozima odlaska iz Zadra.

Serdarušić je karijeru počeo u rodnom Bjelovaru, bio na posudbi u KK Medveščak, a prošlu sezonu također igrao za narančaste, ekipu Cedevite Junior gdje je bio jedan od najboljih igrača.

‘Budući da je Renato bio moja velika želja tokom ovog cijelog prijelaznog roka, naravno da sam zadovoljan što se na ovaj način sve to i završilo. Poznavajući njegov karakter i radnu etiku siguran sam da neće biti nikakvih problema u prilagodbi. Renatu želim puno zdravlja kao i svim igračima, dobrih igara i treninga i puno dobrih partija u dresu Šibenke u narednoj sezoni", rekao je za službenu klupsku stranicu trener Šibenke Roko Jurlina.

Inače, Serdarušić je u ljeto 2023. godine debitirao za seniorsku reprezentaciju Hrvatske u prijateljskom dvoboju protiv Slovačke, a bio je i na širem popisu za utakmice pretkvalifikacija za Europsko prvenstvo protiv Irske i Luksemburga, ali u tim utakmicama nije nastupio. (I.M.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Renato SerdarušićKK ZadarŠibenkaGKK Šibenik

Ostale Vijesti