Nekadašnji igrač Cedevite na rubu novog angažmana

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 20.01.20. | 09:58

Nakon manje od godinu dana bek je bio prisiljen napustiti atensku luku.

Bivši igrač isto tako bivšeg zagrebačkog kluba Cedevite, Will Cherry, na rubu je pronalaska novog poslodavca.

Američki bek koji je postao prvakom Hrvatske 2018. godine prije dva tjedna je dobio otpusnicu iz posrnulog grčkog velikana Olympiakosa. Razlog tome jest fizički sukob na treningu s pridošlicom prošlog ljeta, još jednim američkim pojačanjem Wadeom Baldwinom III.

U pirejskom klubu napetost je zadnjih mjeseci na visokoj razini, s obzirom da je spao na dugo neviđene niske grane prošlog proljeća povodom administrativne krize i otvorenog rata s glavnim konkurentom, Panathinaikosom.

Rezultiralo je to izbacivanjem iz doigravanja prvenstva, kao i relegacijom u drugu grčku nacionalnu ligu. Srećom po njih, elitistički karakter Eurolige osigurao im je sudjelovanje u najjačem kontinentalnom natjecanju, te na račun toga imaju mogućnost privući jaka košarkaška imena.

Cherry nije dugo čekao prije nego što je stupio u kontakt s talijanskim prvoligašem Pallancestro Reggianom iz Reggio Emilije, koji se navodno zanima za 28-godišnjeg, 185 centimetara visokog beka, koji je u 13 euroligaških utakmica ove sezone ubilježio prosjek od 5.4 koševa 1.7 dodavanja.

(foto: Euroleague.net)

 


Tagovi

Reggio EmiliaCedevitaEuroligaOlympiacoseuropska košarkaWill Cherry

Ostale Vijesti