NBA: Lou potpisao, trade Knicksa i Hornetsa, Benderu se otvaraju minute?

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 07.02.18. | 20:16

Počela je potpuna ludnica.

>Preokret! Lou potpisuje novi ugovor i vodi Clipperse u doigravanje

Pojavila su se nove informacije oko toga što Orlando Magic smjera do kraja roka. Dva igrača koja bi se najradije željeli riješiti su naš Mario Hezonja i solidni razigravač Elfrid Payton. Njima ističe ugovor na kraju ove sezone, a ni drugi igrači osim Gordona i Isaaca nisu sigurni da će prekosutra nositi dres Magica.

>Orlando stavio Hezonju u izlog dan prije isteka roka za razmjene

Knicksi i Charlotte Hornetsi razmijenili su igrače. U Charlotte je otišao Willy Hernengomez koji je zastražio trejd, a u New York je stigao Johny O'Bryant te dva picka druge runde.

Od svih veterana Sunsi su se odlučili u posljednji čas potražiti što bolji povrat za svog mladog igrača Marquessea Chrissa. Ovo je pomalo čudna situacija koja ide na ruku i našem Draganu Benderu kojem bi se otvorio dodatni prostor u minutaži. Rotoworld kaže da su za njega najviše zainteresirani Lakersi koji imaju što za dati.

Atlanta Hawksi navodno su rekli kako su do isteka roka za pravu cijenu dostupni svi igrači, a najviše je zainteresiranih za Belinellija, Princea i Ilyasovu. To znači i da je Dennis Schroder dostupan ako bude dobre ponude, Hawksi su spremni na sve.

Dakle, posljednji dan bi mogao direktno odlučiti o sudbini dvojice naših igrača. Bender bi dobio prostor odlaskom Chrissa, a vidjeli bi i kako bi se Hezonja snašao u novoj sredini nakon turbulentnog početka NBA karijere u Orlandu.

(Foto: Action Images)


Tagovi

NBADragan BenderLouis Williams

Ostale Vijesti