Meng Yongmin/XINHUA
Meng Yongmin/XINHUA

Medvjed 'zaplesao' preko LeBrona u finalu OI pa zaradio ugovor sa 76ersima!

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 18.08.24. | 19:03

Snažni krilni centar je posljednje tri godine igrao za Real Madrid

Guerschon Yabusele vraća se u NBA ligu, objavio je na svojem X profilu Adrian Wojnarowski, što u prijevodu znači da je sve gotovo i da u realizaciju ovog posla više ne treba sumnjati. Snažni Francuz, koji podrijetlo vuče iz DR Konga, na NBA draftu 2016 izabran je kao 16. izbor od strane Boston Celticsa, u čijim je redovima proveo ukupno dvije godine. Potom je otišao u Kinu, zatim je godinu dana igrao za ASVEL, dok je od 2021. bio u redovima Real Madrida s kojima je osvojio dva ACB naslova te Euroligu.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Yabusele će u novoj sezoni igrati za Philadelphiju 76erse, a s novim klubom potpisao je jednogodišnji ugovor koji mu osigurava 2.1 milijuna dolara.

Podsjetimo, 28-godišnji Francuz, kojem je nadimak 'Medvjed koji pleše', već je godinama standardan reprezentativac Francuske, a s Les Bleusima osvojio je srebro u Tokiju 2020, a sada i Parizu 2024. Njegovo zakucavanje preko LeBrona jedan je od najupečatljivijih poena s ovih OI, a u finalu je protiv SAD-a skupio 20 poena, što mu je prilično pomoglo u tome da ga se uvrsti u drugu najbolju momčad OI. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Guerschon YabuselePhiladelphia 76ersReal Madrid košarka

Ostale Vijesti