Joe Johnson potpisao za Miami, Spursi se pojačavaju za napad na naslov

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 28.02.16. | 12:36

Johnson je našao klub ubrzo nakon što je otišao iz Brooklyna.

Miami je dobio pojačanje za nastavak sezone – u klub je došao Joe Johnson. Ovaj 34-godišnjak je prije nekoliko dana dogovorio raskid ugovora s Brooklynom, a jučer je predsjednik kluba s Floride Micky Arison prekinuo glasine i objavio kako će Johnson do kraja sezone igrati za Miami.

Dwyane Wade, Chris Bosh, Hassan Whiteside i Goran Dragić dobit će veliko pojačanje. Iako ima 34 godine, on je i dalje u stanju svakome zabiti 20 koševa. Doduše, ova sezona mu je najslabija u zadnjih 12 godina – u Netsima je postizao 11,8 koševa te imao 4,1 asistenciju i 3,9 skoka po utakmici. Johnsonu je na ljeto istjecao ogroman ugovor po kojem je ove godine zaradio 25 milijuna dolara. Prilikom raskida s Brooklynom, Netsima je oprostio 3 milijuna.

Pojačava se i San Antonio. Već su dogovorili dolazak Andrea Millera, a na putu je još jedan veteran. Kevin Martin dogovara raskid ugovor s Minnesotom, a američki mediji javljaju kako je već dogovorio sve sa Spursima. U Wolvesima on više nema što raditi jer je klub okrenut razvoju mladih igrača, a spomenimo kako je on još lani imao 20 koševa u prosjeku.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Joe JohnsonKevin MartinAndre Miller

Ostale Vijesti