Direktor Virtusa otkrio kada se Teodosić vraća na parkete

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 18.09.19. | 10:05

Jedva čekamo nove sjajne poteze.

Teško ljeto je iza Miloša Teodosića. Iako je potpisao bogat ugovor za Virtus iz Bologne, na pripremnoj utakmici Srbije i Litve obnovio je ozljedu koja ga je dugo mučila. Radi se o plantarnom fascitisu, ozljedi tetive koji se pruža od donje strane stopala prema prstima.

Zbog ovog je problema već dva puta pauzirao tijekom NBA karijere, a sada mu je zbog toga bio uskraćen nastup na Svjetskom prvenstvu u Kini. Njegovim izostankom Srbija je ostala na samo četiri beka, što se kasnije pokazalo kao nenadoknadiv hendikep. 

Što se povratka na košarkaške terene tiče, generalni menadžer Virtusa Luca Baraldi najavio je da će biti spreman kroz nekoliko tjedana, u ranoj fazi 10. mjeseca. "Uskoro će se potpuno oporaviti. Neće biti spreman za prvo kolo Eurokupa, ali očekujemo da će se vratiti početkom listopada."

Virtus će u prvom kolu 2.listopada gostovati kod njemačkog Ratiopharma, dok u drugom dočekuju Maccabi Rishon. Upravo bi ta utakmica trebala biti službeni debi genijalnog playmakera u dresu talijanskog velikana.

(foto: Reuters)


Tagovi

Miloš TeodosićVirtus Bologna

Ostale Vijesti