Bill Streicher-USA TODAY Sports
Bill Streicher-USA TODAY Sports

Embiid se nada da će igrati na OI u Parizu

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 15.06.24. | 10:59

Embiid je na američkom popisu zajedno s Bamom Adebayoom iz Miami Heata i Anthonyjem Davisom iz Los Angeles Lakersa

Centar Philadelphia 76ersa Joel Embiid još uvijek se oporavlja od ozljede lijevog koljena, ali je u petak navečer prije četvrte utakmice NBA finala rekao da se nada da će igrati za momčad SAD-a na Olimpijskim igrama u Parizu.

Prouči cjelokupnu ponudu za Euro na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Najkorisniji igrač u sezoni 2022./23. odigrao je 39 utakmica u regularnoj sezoni 2023./24. nakon što ozlijedio koljena zbog čega je morao na operaciju.

"Odlično mi je. Samo se pripremam za Olimpijske igre", rekao je Embiid na ABC-u prije utakmice između Dallas Mavericksa i Boston Celticsa. "Bit će to veliko za mene jer sam o tome maštao odmalena. Uzbuđen sam zbog toga."

Embiid je na američkom popisu zajedno s Bamom Adebayoom iz Miami Heata i Anthonyjem Davisom iz Los Angeles Lakersa.

Embiid je također imao pravo igrati na Olimpijskim igrama za svoj rodni Kamerun ili za Francusku. Međutim, u listopadu je odlučio igrati za Sjedinjene Države jer mu je sin rođen u toj zemlji.

Embiid (30) je ozlijeđen u sudaru s napadačem Golden State Warriorsa Jonathanom Kumingom 30. siječnja. Podvrgnut je operaciji 6. veljače.

Sedmerostruki All-Star igrač imao je prosjek od 35,3 poena, 11,3 skokova, 5,7 asistencija i 1,8 blokada u 34 utakmice prije ozljede. (Hina)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Joel EmbiidOlimpijske igrePariz 2024

Ostale Vijesti