Direktor dvostrukog prvaka Europe: Ne žuri nam se sa Teodosićem

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 01.07.19. | 13:46

Srpski plejmejker bi trebao što prije naći kvalitetan angažman.

Kako javlja španjolski Sportando Luca Baraldi, sportski direktor Virtusa iz Bologne, potvrdio je interes kluba za legendarnog srpskog raizgravača Miloša Teodosića.

„U razgovorima smo s njim, ali nećemo brzati s potpisom.“, rekao je Baraldi na novinskoj konferenciji na kojoj su se predstavljali novi dresovi za narednu sezonu.

Talijan je također komentirao odluku izlaska iz natjecanja kojeg su ove sezone osvojili, FIBA-inu Ligu prvaka, kako bi se priključili ULEB-ovom, Eurokupu:

„Uvijek ćemo biti zahvalni FIBA-i koja nam je dodijelila pozivnicu i omogućila da igramo Champions League. U pitanju je odlično i dobro ogranizirano natjecanje. Ali igrači žele igrati Eurokup. Osobno se nadam da će se ECA i FIBA dozvati pameti jer ovaj rat nije dobar za klubove.“

Klub iz Bologne dvostruki je prvak Europe iz 1998. i 2000. kada se zvao Kinder, i kada su u gradu stanovali igrači poput Predraga Danilovića, Raše Nesterovića, Zorana Savića, Antoinea Rigaudeaua, Marka Jarića, Matjaža Smodiša i – Emanuela Ginobilija.

S klupe je momčad tada vodio Ettore Messina, koji je tamo stvorio ime i koji danas slovi za jednog od najboljih europskih trenera uopće. Danas je na toj klupi srpski izbornik Aleksandar Đorđević.

Hoće li to biti jezičac na vagi ka tome da se Teodosić priključi, ostaje da vidimo.

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Manu GinobiliAleksandar ĐorđevićEttore MessinaFIBA Liga prvakaEurokupEuroligaVirtus BolognaMiloš Teodosić

Ostale Vijesti